uutiset

Tapojärvi rekrytoi lisää henkilökuntaa – avoinna useita työpaikkoja

ti 27. marraskuuta 2018 09.13.00

Hannukainen Mining Oy:n omistaja Tapojärvi Oy palkkaa lisää työntekijöitä kaivos- ja teollisuuspalveluihin. Avoinna olevia paikkoja on muun muassa Kemissä ja Keminmaassa. Yritys hakee esimerkiksi Fleet Manageria, jonka tehtävänä on vastata tuotannonkoneiden hallinnoinnista. Sähköasentajaa etsitään kaivoslaitteiden kunnossapitoon Kemiin ja Keminmaahan.
- Lisäksi tarvetta on vuorotyönjohtajalle ja ammattitaitoisille auton- ja koneenkuljettajille, Tapojärvi Oy:n operatiivinen johtaja Martti Kaikkonen sanoo.

Tapojärvi Oy:n palkkalistoilla on tällä hetkellä lähes 450 työntekijää. Määrä on kasvanut tasaisesti viime vuosien aikana.
Lokakuussa Tapojärvi allekirjoitti jatkosopimuksen SSAB Raahen tehtaan kanssa masuunien, kalkinpolttimon ja briketöintilaitoksen raaka-aineiden syötöstä ja seulonnasta.
Syyskuussa uutisoitiin Sotkamo Silverin kanssa allekirjoitettu sopimus hopeakaivoksen tuotantoon liittyvistä louhintatöistä maan alla ja avolouhoksessa, murskauksesta sekä malminkuljetuksesta rikastuslaitokseen.
- Työntekijämäärän kasvuun vaikuttavat meneillään olevat urakat sekä tuotantomäärät. Viime aikoina olemme saaneet uusia sopimuksia ja ne näkyvät positiivisena vireenä. On hienoa, että alan ammattilaiset ovat kiinnostuneet Tapojärven tarjoamista monipuolisista työpaikoista kaivos- ja teollisuusalalla, Kaikkonen toteaa.
Lisätietoja Tapojärven avoinna olevista työpaikoista: www.tapojarvi.fi/rekrytointi.