Generic filters
Exact matches only
Julkaistu: 2 syyskuun, 2022

Maamme rikkaudet -kriittiset kaivospäivien järjestäjät ovat ihmetelleet julkisesti kaivosyhtiöiden vetäytymistä kaivoskriittisestä tapahtumasta (Lapin Kansa 1.9.2022).

Kun keväällä 2022 Hannukainen Miningia pyydettiin tapahtumaan keskustelemaan, olimme innostuneita asiasta ja valmiita tulemaan tilaisuuteen. Ajattelimme, että tapahtuma tarjoaisi neutraalin foorumin kaivosalan ja sen sidosryhmien väliselle vuorovaikutukselle.

Myöhemmin tapahtumajärjestäjät tarjosivat mahdollisuutta pitää maksimissaan 20 minuutin alustuksen hankkeen ympäristövaikutuksista, tai osallistua paneeliin. Tämän puheenvuoron hintalapuksi asetettiin 2500 € + ALV per alustus tai paneelipaikka.

Olemme valmiita maksamaan tilaisuuden pääsymaksut, seminaarikustannukset sekä panelistimme palkan ja matkakustannukset. Emme ole kuitenkaan valmiita maksamaan tuhansia euroja siitä, että saisimme äänemme kuuluviin julkisessa, kaivoskriittisessä tapahtumassa. Maksetut puheenvuorot eivät edistä vastuullista, kestävää kaivostoimintaa. Tulemme mielellämme eri tilaisuuksiin esittelemään hankettamme ja sen vaikutuksia sekä keskustelemaan niistä.

Hannukainen Miningille on tärkeää faktoihin perustuva, avoin, rakentava ja jatkuva vuoropuhelu eri sidosryhmien kanssa. Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiin. Olette myös tervetulleita tutustumaan hankkeeseemme ja keskustelemaan siitä maanantaisin kello 11-15 välisenä aikana toimistollemme Vänkätuvalle, Hallitie 2, Kolari.

Maamme rikkaudet – kriittiset kaivospäivät ovat parhaillaan käynnissä Rovaniemellä.