Generic filters
Exact matches only
Julkaistu: 3 lokakuun, 2022

Kolme vuotta sitten Hannukainen Miningin ja Tapojärven yhteisjoukkue voitti Sodankylässä järjestetyn kaivos- ja malminetsintäalalla toimivien yritysten välisen Geosählyturnauksen. Tuolloin hyväntekeväisyyspottiin kertyi 5886 euroa ja varat lahjoitettiin Sodankylän pallon salibandyn junioritoimintaan.

Syyskuun lopussa turnaus pelattiin Torniossa, jossa hyväntekeväisyyspottiin kerättiin rahaa 7249,60 euroa. Edellisen turnauksen voittaj, Hannukainen Miningin ja Tapojärven yhteisjoukkue sai valita tämän vuoden lahjoituskohteen. Joukkue valitsi yrityksen kotipaikkakunnan eli Kolarin kunnan lapset ja nuoret.

Keskiviikkona Hannukaisen kaivoksen hankejohtaja Jaana Koivumaa lahjoitti shekin kunnan nuorille.

– Toivomme, että potti käytettäisiin siten, että kaikki lapset ja nuoret pääsisivät nauttimaan liikunnasta, Hannukainen Miningin hankejohtaja Jaana Koivumaa sanoo.

Geosählyturnauksen tarkoituksena on edistää malminetsintä- ja kaivosteollisuudessa toimivien yhtiöiden ja henkilöiden tiimihenkeä ja verkostoitumista työhyvinvointia ylläpitävän ja edistävän salibandypelien muodossa.

– Turnauksella edistetään myös malminetsinnän ja kaivostoiminnan tunnettavuutta ja luoda positiivista kuvaa malminetsinnästä ja kaivosteollisuudesta, tapahtumassa toisena järjestäjänä toiminut Janne Siikaluoma jatkaa.